Bliv medlem

Slagelse Garden optager friske piger og drenge.

Hvis du er mellem 8 og 15 år, og kunne tænke dig at lære at spille musik og samtidig få en masse nye venner, så er Slagelse Garden lige noget for dig.

Du skal være velkommen til, at besøge os hver tirsdag mellem kl. 19:00 og 21:00 i vores lokale på Vestre skole, Sct. Pedersgade 18 i Slagelse.

For yderliger information kan du kontakte os på telefon eller mail. Hvis du ønsker at indmelde dig i Slagelse Garden kan det gøres her (Indmeldelse).

58 50 50 22
mail Slagelse Garden

Vi glæder os til at møde dig.

Skal jeg kunne spille!

Du behøver ikke at have spillet på et instrument før – vi har vores egen musikalske for- og grundskole, hvor du lærer det hele fra bunden, og instrumenterne låner du gratis.

Grundskolen

Hos os er du på grundskole i ca. 1 år, før du kommer i uniform, og kommer med ud "på gaden". Der er mange ting der skal læres. Du skal både lære at marchere i takt, og så skal du lære at spille vores musik på et instrument. Når du kan det, skal du så lære at gøre begge dele samtidigt.
  
De fleste starter med at spille marchtromme, stortromme, bækkener, marchfløjte eller lyre. Det er instrumenter du hurtigt kan lære at spille på, så du hurtigt kan komme i uniform. 
  
Vi kræver dog af dig, at du øver dig derhjemme. Det er faktisk lige så vigtigt som dine lektier fra skolen. Du skal øve dig for at blive klar til at komme i uniform. Det er forskelligt hvor meget hver enkelt skal øve sig, men din lærer skal nok fortælle dig, helt nøjagtigt hvor meget netop du skal øve dig. 
  
Vi har mange dygtige lærere til at lære dig at spille. De er vant til at undervise og har lang tids erfaring med musik og garderkulturen. 

I Grundskoleperioden, kommer du også med på nogle af vores ture og er med til mange af de ting resten af garden fortager sig, så det bliver sjovt fra starten af. 

Vores undervisning foregår om tirsdagen på Vestre Skole.

Gå til toppen