Slagelse Gardens Venner

Slagelse Garden's støtteforening hedder Slagelse Gardens Venner og bliver i daglig tale kaldt SGV.

SGV er en selvstændig forening med egne vedtægter og egen bestyrelse. Støtteforeningens formål er at skaffe økonomiske midler til at støtte sociale og musikalsk udviklende arrangementer i Garden. Det kan være sommerture, weekendture, øveweekender og andre spændende arrangementer for garderne. Samtidig støtter de også indkøb og reparationer af de 2 vigtigste ingredienser i en garde, nemlig instrumenter og uniformer. 

SGV’s bestyrelse indgår i det daglige arbejde i Slagelse Garden ved at være med i de forskellige udvalg som er nedsat til at styre garden. De kan gennem udvalgene, have indflydelse på, hvad pengene de giver i tilskud, skal bruges til. Bestyrelsen deltager også på arrangementer og ture. 

SGV Støtter de sociale aktiviteter

 

"Slagelse Garden har stor glæde af SGV, og ville have svært ved at tilbyde sociale ture og holde det høje niveau, hvis ikke SGV var med både økonomisk og på arbejdssiden. Samtidig er det vigtigt, at forældre til garderne og andre giver SGV den fulde opbakning og hjælp, når de har behov for det. Alle hænder kan bruges, og så er man med til at sikre, at de unge mennesker får en masse oplevelser”udtaler Slagelse Gardens formand Jacob Frederiksen." 

Støt op om SGV

Hvis du skulle have lyst til at støtte Slagelse Gardens Venner, kan det gøres på følgende måder:

 • Medlemskab af SGV

  Bliv medlem af foreningen ved at indbetale 100 kr. (eller mere) på konto: 9383 - 2050038168 (Husk at oplyse navn og adresse.)

 • Tank benzin hos OK

  Tank benzin hos OK, og tilknyt koden 559758 til dit benzinkort. Læs mere her

 • Hjælp til!

  Hjælp til ved arrangementer som festuge, koncerter og loppemarked og få samtidig en sjov oplevelse

 • Tilbyd SGV opgaver

  Tilbyd SGV opgaver, hvor der kan tjenes penge, eller kom gerne med ideer hertil.

Kontakt Støtteforeningen SGV

Har du spørgsmål vedrørende støtteforeningens arbejde m.m er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

Hilsen

Søren Ørnebjerg Lund

SGV formand

Gå til toppen